miercuri, 7 septembrie 2016

Supa de pui cu legume si taitei


Supa care-mi aminteste de copilarie!

INGREDIENTE:
  • 6 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • taitei
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat
MOD DE PREPARARE:




  • Spalam pulpele si le punem la fiert intr-o oala cu cca. 4 litri de apa. Cand spuma s-a format la suprafata, o inlaturam. 
  • Spalam toate legumele si le curatam.

  • Ceapa o taiem fideluta, morcovul rondele, ardeiul bastonase, dovlecelul cuburi.


  • Le adaugam in oala peste carne si le lasam sa fiarba. 
  • Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, adaugam taiteii, sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba la foc mic aprox. 15 minute.

  • Dupa ce supa este gata, inchidem focul si adaugam patrunjelul tocat. 

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com