vineri, 16 septembrie 2016

Chiftele cu piept de pui si ciuperci


Reteta mea preferata de chiftelute! 

INGREDIENTE:
  • 300 g piept de pui
  • 4 ciuperci champignon mari(cu tot cu codite)
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 felii de paine inmuiate in apa/lapte si scurse bine
  • o lingura de faina
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:


  • Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol.


  • Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne.


  • Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, patrunjelul tocat, faina, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia.


  • Cu mainile umede formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit.

  • Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti.
  • Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul.


Va doresc Pofta Buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com