duminică, 20 decembrie 2015

Tocana de ardei


Simplu, rapid, tare bunnn....si de post, ca tot suntem in perioada postului.


Ingrediente:

  • 7-8 ardei
  • 2 cepe
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:


  • Curatam si spalam ceapa si ardeii, apoi le taiem fideluta. Intr-o oala turnam cateva linguri de ulei si punem ceapa. O lasam la calit la foc mic cateva minute pana devine lucioasa.

  • Adaugam ardeiul si il calim cateva minute la foc mic impreuna cu ceapa.

  • Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba pana cand compozitia scade.
  • Adaugam rosiile cuburi si amestecam. Daca vi se pare compozitia prea groasa, puteti adauga si putina apa.

  • Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc cateva minute.
Pofta buna!


Un comentariu:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com