vineri, 18 decembrie 2015

Paste cu spanac


Daca va place spanacul, sigur veti savura cu placere si aceste paste. 

Ingrediente:
  • 600 g spanac (congelat am avut eu)
  • 250 g penne (Barilla am folosit eu)
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 2-3 linguri de ulei

Mod de preparare:

  • Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
  • Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare, iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugam spanacul si il oparim 5-6 minute, dupa care il scoatem, il scurgem bine de apa si il tocam.
  • Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam usturoiul si ceapa tocate marunt, punem si putina apa (aprox. 100 ml) si lasam pe foc 4-5 minute.

  • Adaugam spanacul, sare dupa gust si amestecam. Mai lasam pe foc inca 7-10 minute, inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse de apa.


Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com