miercuri, 25 noiembrie 2015

Paste cu ton si ciuperci (la cuptor)


Ingrediente:
  • aprox.200-250 g paste (eu am avut fusilli)
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • cca. 250 g ciuperci proaspete
  • 2 linguri de faina
  • 1 cana(250 ml) de lapte/apa
  • 5 linguri de smantana
  • 1 conserva de ton bucati in suc propriu
  • sare si piper dupa gust
  • cas/cascaval ras
  • 2 linguri de unt
Mod de preparare:


  • Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert. In momentul in care apa incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
  • Intre timp topim intr-o tigaie o lingura de unt, apoi adaugam usturoiul si ceapa tocate marunt si le calim putin. Adaugam ciupercile taiate felii, amestecam si lasam la foc mic pana cand ciupercile se vor inmuia.

  • Punem 2 linguri de faina si amestecam bine, apoi turnam laptele/apa si continuam sa amestecam pana cand compozitia se ingroasa.
  • Tragem tigaia de pe foc si punem smantana, apoi tonul scurs si pastele scurse bine de apa. Potrivim cu sare si piper dupa gust.


  • Tapetam o tava cu untul ramas, turnam compozitia de paste, iar deasupra presaram casul/cascavalul. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aprox. 20 de minute la foc potrivit.

Pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com