sâmbătă, 22 august 2015

Budinca de gris (rece)


Dulcele copilariei indragit de cei mici, dar si de cei mari!

Ingrediente:
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri de gris
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat


Mod de preparare:

  • Fierbem laptele cu zaharul la foc mic si turnam grisul in ploaie. 
  • Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa.
  • Stropim cu apa formele(eu le-am pus in forme de silicon pentru a se desprinde usor) si turnam compozitia.

  • Dam la rece pana cand budinca se raceste complet.
  • Pentru a le scoate din forme apasati usor pe marginile formei sau introduceti formele in apa calduta pentru cateva minute.
  • Dupa ce scoatem budinca din forme, o servim cu dulceata preferata! Eu am adaugat dulceata aromata de capsuni de la Naturelo....o bunatatee!! 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com