luni, 1 iunie 2015

Orez cu lapte si dulceata de piersici


Sa ne amintim cu drag de copilarie! 

Ingrediente: 
  • 1/2 cana de orez
  • 2 cani de lapte
  • 5 lingurite de zahar sau dupa gust
  • 1 fiola esenta de vanilie
Mod de preparare:

  • Spalam orezul in mai multe ape reci, apoi il acoperim cu apa si il lasam sa se umfle aprox. 10 minute. 
  • Punem laptele la fiert, iar in momentul in care incepe sa clocoteasca, adaugam orezul. Amestecam periodic pentru a nu se prinde.
  • Cand compozitia incepe sa se ingroase, adaugam zaharul si mai lasam la fiert la foc mic. Amestecam din cand in cand in orez pentru a nu se prinde de oala. Cand acesta este gata (gustam sa vedem daca este fiert), adaugam esenta de vanilie.
  • Il servim cu dulceata, gem sau orice va place. Este delicios atat cald, cat si rece. 
  • Noi l-am servit cu dulceata de piersici de la Naturelo....yummmm!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com