miercuri, 18 martie 2015

Paste cu sos de rosii si ciuperci


Simple sau cu branza, pot fi un pranz rapid si delicios. 

Ingrediente:

  • aprox.250 g paste
  • 1 borcan de ciuperci (280 g) de la SunFood am folosit eu
  • 1 rosie
  • 1-2 pahare suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • ulei
  • branza sarata (optional)

Mod de preparare:



  • Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic. Intre timp taiem marunt 4 catei de usturoi (ultimul il lasam deoparte) si ii punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei incins. 
  • Adaugam ciupercile spalate si scurse de apa si le calim impreuna cu usturoiul.

  • Spalam si taiem rosia cuburi foarte mici si o punem in tigaie. Adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa gust si amestecam. 

  • Usturoiul ramas il dam pe razatoarea mica si il punem in sos. Lasam sosul sa fiarba cateva minute la foc mic.
  • Dupa ce pastele sunt fierte, le scurgem de apa si le adaugam treptat in tigaie, amestecand timp de 1-2 minute. 

  • Le servim cu branza sarata... sau daca tineti post ori nu va palce branza, se consuma simple. 

Pofta buna! 








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com