duminică, 4 ianuarie 2015

Saleuri cu branza



Noua ne-au placut mult aceste saleuri. Se fac foarte usor si sunt tare gustoase.

Ingrediente:
  • Pt. aprox. 40 de bucati:
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • branza sarata


Mod de preparare:

  • Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat. 



  • Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.

  • Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc(eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava).
  • Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.

  • Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos. 
  • La fel procedam si cu restul saleurilor.
Pofta buna!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com