duminică, 21 decembrie 2014

Friptura de iepure cu ananas




Particip cu aceasta reteta la concursul "Masterchef la mine acasa cu Sun Food", de pe blogul Laura Adamache Retete Culinare.

Ingrediente:
  • un iepure
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi 
  • 2 cartofi
  • sare 
  • piper alb sau negru
  • 1/2 conserva de ananas bucati SunFood (doar bucatile de ananas + cateva linguri de suc)
  • ulei
Mod de preparare:
  • Curatam usturoiul, morcovii si cartofii, le spalam bine. Taiem rondele morcovii si usturoiul, iar cartofii ii taiem cuburi.
  • Le punem in tava pentru cuptor unde vom face friptura si le condimentam cu sare si piper dupa gust.
  • Spalam bine carnea, o taiem si o asezam in tava. O condimentam pe toate partile cu sare si piper.
  • Adaugam bucatile de ananas si cateva linguri de suc.

  • Stropim bine cu ulei carnea, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu aprox.35-40 de minute pentru a se intrepatrunde aromele. Dupa 40 de minute inlaturam folia si mai lasam inca 35-40 de minute la foc mic. In acest timp intoarcem carnea si pe cealalta parte pentru a se rumeni frumos. 
  • Verificam daca este gata si o servim(daca mai este nevoie se mai lasa la cuptor).
  • Noi am servit-o alaturi de orez cu legume.
  • Va doresc pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com