duminică, 30 noiembrie 2014

Prajitura Rudy


Azi, de Sf. Andrei, v-am pregatit o bunatate prajitura cu blat de cacao si branza dulce.

Ingrediente:
  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 250 unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • Crema de branza:
  • 800 g branza proaspata de vaci
  • 4 oua
  • 1 albus
  • 250 g zahar
  • 2 fiole esenta de vanilie
Mod de preparare:


  • Aluat: Faina o punem intr-un bol si o amestecam cu cacaua si praful de copt.


  • Adaugam untul taiat cuburi, zaharul si galbenusul si framantam bine pana cand obtinem un aluat nelipicios. La inceput se poate sa vi se para prea sfaramicios, dar continuati sa framantati pana cand untul se incorporeaza bine in faina.


  • Impartim aluatul in 2 parti egale, apoi le facem sub forma de bile pe care le invelim in folie alimentara si le dam la congelator pentru 10 minute.

  • Crema: Mixam branza cu zaharul si ouale, iar la sfarsit adaugam si esenta de vanilie.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt, scoatem o bila de aluat si o dam pe razatoarea mare direct in tava. Distribuim aluatul pe toata suprafata tavii fara a apasa prea tare.

  • Punem crema peste aluatul din tava si deasupra radem si cea de a 2-a bila de aluat.



  • Dam tava la cuptor la foc potrivit pentru aprox. 40 de minute.
  • Lasam la racit apoi servim.
Va doresc pofta buna!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com