miercuri, 26 februarie 2014

Ciorba de sfecla rosie


E prima data cand fac aceasta ciorbita si va spun sincer ca a iesit o bunatate, nici nu m-as fi gandit ca va fi atat de buuuuna!:D Este plina de vitamine si se potriveste perfect si pentru perioada postului. 

Ingrediente:

2 bucati sfecla rosie
450-500ml bros acru
2 cepe
1 morcov
1 bucata de telina
7-8 linguri de mix de legume(pastai, mazare, ardei etc.)
2-3 linguri de ulei
4-5 cartofi mai mari
sare dupa gust
fidea
patrunjel verde

Mod de preparare:


Curatam toate legumele si le spalam bine.
Ceapa o tocam si o adaugam la calit intr-o oala in care am pus 2-3 linguri de ulei si putina apa.



Adaugam peste ceapa morcovul taiat cuburi mici si mixul de legume.
Punem acum telina taiata cuburi si adaugam cca 3,5-4 litri de apa. Punem capacul si lasam la fiert.


Sfecla o dam pe razatoarea mare si o punem intr-o oala separat in care adaugam si borsul. Dam oala pe foc si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.




Sfecla se fierbe separat cu borsul pentru a nu-si pierde din culoare. Dupa ce sfecla si borsul au fiert, le punem in oala peste restul legumelor.
Adaugam acum cartofii taiati cuburi si sare dupa gust. Punem inapoi capacul si mai lasam la foc mic pana cand cartofii sunt fierti.

Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata se adauga fideaua, iar la sfarsit se pune patrunjel verde tocat.
Va doresc pofta buna!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com