duminică, 15 decembrie 2013

Tocanita de cartofi cu carne de porc


Ingrediente:

muschi de porc
1 ceapa
1 morcov
4-5 catei de usturoi
1 lingura plina de zarzavat de casa
4 cartofi mai mari
5-6 linguri suc de rosii
1 lingurita de faina
sare
piper
2-3 linguri de ulei
patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Se spala bine carnea si se taie cubulete mici.

Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii.

Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt.

Punem ulei intr-o oala, adaugam legumele (punem doar jumatate din cantitatea de usturoi) si putina apa si le lasam cateva minute.

Adaugam lingura de zarzavat si carnea taiata cubulete, amestecam si mai lasam aprox 5 minute.


Punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert pana cand carnea este aproape facuta.



Dupa ce am verificat carnea punem cartofii, amestecam intr-o cana sucul de rosii cu faina si putina apa si turnam acest continut in oala apoi punem si restul de usturoi ramas si amestecam bine.

Adaugam sare si piper dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand si cartofii sunt facuti.

La sfarsit se presara patrunjel tocat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com