vineri, 17 mai 2013

Bruschette cu branza calcica


Ingrediente:


cateva felii de paine (aprox 12 felii)
2 rosii
4-5 catei de usturoi
busuioc
sare
piper
ulei de masline
masline rondele
branza calcica Miez de Lapte






Mod de preparare:



Feliile le taiem rondele cu un pahar.
Tapetam o tava cu hartie de copt, punem rondelele de paine si le dam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.
Dupa ce le scoatem le frecam bine cu usturoi (vor fi de ajuns 2 catei taiati in jumatate) restul de usturoi il tocam marunt, dupa care le stropim cu ulei de masline.
Branza o taiem felii si punem cate o felie pe fiecare rondea.
Rosiile le taiem marunt, le amestecam cu usturoiul tocat, adaugam sare, piper si busuioc si amestecam.
Acest continut il distribuim pe fiecare felie de branza in mod egal, adaugam masline si mai dam tava la cuptor pt aprox 10 min la foc mic.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com