marți, 23 aprilie 2013

Tian de legume cu branza



Ingrediente:


  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • cateva buchetele de broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mai mari
  • 1 pachet branza Delaco Miez de Lapte Natur
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, morcovul si ceapa verde se taie rondele.




Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt pana se topeste, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc.


Se pune morcovul si buchetelele de broccoli si se mai lasa 2-3 min la calit.


Ungem o tava cu cele 2 linguri de masline si se adauga legumele calite, distrbuindu-se pe toata suprafata tavei.


Cartofii si dovlecelul se curata si se taie felii.
Vanata si rosiile se lasa cu tot cu coaja si se taie felii.
Taiem si branzica felii.






Asezam feliile de legume si branza alternativ peste legumele calite din tava.


Se adauga sare si piper, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pt aprox 25-30 min pana ce legumele se inmoaie, dupa care scoatem folia de aluminiu si mai lasam aprox. 15 min pana se rumenesc.


Pofta buna!!!

2 comentarii:

  1. Ce frumos arata, si ce buna trebuie sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Paula >:D< intr-adevar e foarte buna mancarica...legumele sunt suculente si isi pastreaza proprietatile...este perfecta si pt post daca se renunta la branza.

    RăspundețiȘtergere

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com