luni, 8 octombrie 2012

Piept de pui pane umplut cu cascaval



Ingrediente:

- 1 piept de pui
- cascaval Delaco
- cateva linguri de faina
- 3 oua
- sare
- piper
- ulei pt prajit

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala bine, se taie felii subtiri, se bate si se condimenteaza cu piper si sare.
Ouale se bat cu un praf de sare, cascavalul se taie fasii.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie dupa care luam cate o bucata din piept de pui si punem pe marginea fiecarei bucati cate o fasie de cascaval,



rulam, dam prin faina, apoi prin ou si punem la prajit in uleiul incins.
Dupa ce sunt gata, se scot pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.


Pofta buna!!

2 comentarii:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com