marți, 10 iulie 2012

Panna cotta cu sirop de caramel


E prima data cand fac acest desert si cred ca am sa-l fac mai des pt ca e tare bun:D
E un desert racoritor, perfect pentru aceste zile toride!

Ingrediente:
- 225 ml frisca lichida
- 100 ml lapte
- 1 plic zahar vanilat
- 10 gr gelatina
- 1 lingurita esenta de rom
Sirop:
- 4-5 linguri zahar
- 100 ml apa

Mod de preparare:
Laptele impreuna cu frisca se pun intr-o craticioara la foc mic. Inainte sa inceapa sa fiarba, adaugam zaharul si esenta de rom si dam deoparte.
Adaugam gelatina (pe care am hidratat-o in 100 ml apa), amestecam bine si lasam la racit.
Punem compozitia in forme de silicon si dam la rece pt cateva ore.
Pregatim siropul:
Intr-un ibric punem zaharul, iar cand s-a topit tot adaugam cu grija apa si amestecam incontinuu pana ce se formeaza siropul.
Dupa ce scoatem de la frigider, ornam cu siropul caramel.

7 comentarii:

  1. Vai,cum arata!Delicios.Si cu siropul acela....
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti place >:D< iti multumesc pt aprecieri...intr-adevar e un deliciu...se face si repede...si e perfect pt zilele astea calduroase. Pup :*

      Ștergere
  2. Delicioasa si super aspectuoasa! Mai ai? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm cat de bine arata!!!Mi-ai facut pofta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bubu >:D< te astept si pe tine :-*

      Ștergere

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com