luni, 21 mai 2012

Papanasi cu glazura de ciocolata


Primii mei papanasiiiii....rezultatul?...delicios!!! Va invit sa-i testati!
Ingrediente:
- 350-400 gr branza de vaci
- 5 linguri de zahar
- 1 ou
- 1 vf de cutit de bicarbonat
- esenta de rom
- 12 linguri de faina
- (3-4 linguri de faina prin care se dau papanasii la sfarsit)
- ulei pt prajit 
Decor:
- 100 gr ciocolata cu lapte
- 2 linguri cu unt
- zahar pudra

Mod de preparare:
Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom.


Adaugam faina treptat si amestecam bine.
Dam forma papanasilor si mai facem cateva bilute pe care le punem deasupra papanasilor.
Dam papanasii prin faina apoi ii prajim in uleiul incins, dupa care ii scoatem si ii punem pe un servetel.
Ii pudram cu zahar pudra.


Topim ciocolata impreuna cu untul, pe baie de aburi, pana se formeaza glazura si acoperim papanasii cu aceasta glazura.
Pofta buna!!










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com