marți, 15 mai 2012

Bors cu afumatura


Ingrediente:
- scarita afumata
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 rosie
- 2 linguri zarzavat de casa
- 500 ml bors
- sare 
- piper
 - taitei Baneasa 
- patrunjel verde
- marar verde 
 
Mod de preparare:
Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert.




Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert.


Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba.




Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper dupa gust, adaugam 1-2 maini de taitei si mai lasam sa dea un clocot, doua.
Cand borsuletul este gata, tocam patrunjelul si mararul si le punem in oala.






Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com