duminică, 15 aprilie 2012

Pasca cu ciocolata



Reteta mamei de "Pasca cu ciocolata". E o bunatate si e preferata mea! :)) :D 

Ingrediente:

- aluat de cozonac (reteta aici :  http://delightswithdeyu.blogspot.com/2012/04/cozonac-cu-nuca-si-cacao.html )
- 1 ou pt uns 
Crema de ciocolata:
500 gr smantana scursa
- o ciocolata simpla
- 2 linguri cacao
- 2 linguri faina
- 2 galbenusuri
- 1 cescuta (de cafea) zahar pudra

Mod de preparare:


Se ia o bucata de aluat, se intinde o foaie, se unge o tava rotunda cu unt/margarina si se punem foaia de aluat.
Crema:
Topim ciocolata pe baie de aburi.
Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra.
Intr-un bol punem smantana, peste smantana punem ciocolata topita, cacaua, faina, galbenusurile amestecate cu zaharul pudra si amestecam bine pana se formeaza o crema.
Aceasta compozitie o turnam peste foaia de aluat din tava, peste crema ornam cu fasii de aluat (sau fiecare cum doreste:D), batem oul ramas si ungem cu el fasiile de aluat de pe pasca precum si marginile ei. 






Dam la cuptor pt aprox 45 min la foc potrivit.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Te astept si pe Facebook!

Recent Posts

Popular Posts

Unordered List

Text Widget

DULCIURI DIVERSE

Un produs Blogger.

Persoane interesate

Translate

About Us

Libris.ro

Definition List

Ordered List

Theme Download

Sample Text

Copyright © Deyu's Delights | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com